Miere de mană 350g

Miere de mană 350g


20,00 lei
cu TVA

Mierea de mană este un tip de miere pe care albinele o produc prin colectarea sevei de pe frunzele sau ramurile unor conifere precum bradul, pinul, molidul sau al unor foioase precum stejarul și arțarul.

Mierea de mană are culoarea brun închis, un gust specific, uşor caramelizat si cea mai mare vascozitate dintre tipurile de miere intâlnite in România. Mierea de mană este foarte apreciată deoarece poate fi consumată şi de persoanele alergice la polen , dar si datorită faptului că poate fi considerată un cocktail de minerale (conţinutul de minerale al mierii de mană spre exemplu este de şase ori mai mare decât mierea de salcâm).

Ambalare: borcan de sticlă 350g.

Cantit

  • Plati securizate Plati securizate
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • Retur asigurat Retur asigurat

Din punct de vedere nutrițional, mierea de mană are în compoziția sa de 20 de ori mai multe minerale și oligoelemente decât mierea obținută din nectarul florilor. Acest aliment mai conține 16% apă, 38% fructoză, 27% glucoză, 3% sucroză, 9% dextroză, 5% melezitoză, 7% aminoacizi și minerale. Datorită bogăției de principii nutritive, mierea de mană are o serie de proprietăți terapeutice de excepție.

Beneficii:

  - favorizează refacerea florei intestinale: oligozaharidele care intră în compoziția mierii de mană sunt prebiotice care susțin dezvoltarea bacteriilor bune din intestin. De aceea, este bine să consumi această miere în perioadele în care îți administrezi antibiotice, utilizate, de regulă, în tratarea infecțiilor bacteriene.

 - susține activitatea nervoasă: în compoziția acestui tip de miere intră aminoacizi și minerale precum cobaltul, manganul, zincul, fosforul și sulful, care hrănesc sistemul nervos și susțin activitatea cerebrală. Odată cu îmbunătățirea funcțiilor cerebrale, se ameliorează semnificativ și abilitățile intelectuale.

 - îmbunătățește imunitatea: grației concentrației de substanțe bioactive, mierea de mană crește imunitatea, fiind recomandată cu precădere în anemii, spasmofilii sau infecții respiratorii.

 - previne osteoporoza: datorită prezenței calciului și sărurilor de magneziu, mierea de mană întărește oasele, prevenind osteoporoza și afecțiunile articulare.

Compoziţie: Miere de mană 100% NATURALĂ

Caractristici: 

Mierea de mană are culoarea brun închis, un gust specific, uşor caramelizat si cea mai mare vascozitate dintre tipurile de miere intâlnite in România. Mierea de mană este foarte apreciată deoarece poate fi consumată şi de persoanele alergice la polen , dar si datorită faptului că poate fi considerată un cocktail de minerale (conţinutul de minerale al mierii de mană spre exemplu este de şase ori mai mare decât mierea de salcâm).

Mod de păstrare: A se depozita in incaperi uscate , curate la o temperatura intre 10-30 gr. C

Informaţii nutriţionale pentru 100g produs: 

Calorii: 315
Proteine: 0,4g 
Lipide: 0 g l
Carbohidrați: 81
Fibre: 0
RH-3

Referinte specifice

Recenzie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Miere de mană 350g

Mierea de mană este un tip de miere pe care albinele o produc prin colectarea sevei de pe frunzele sau ramurile unor conifere precum bradul, pinul, molidul sau al unor foioase precum stejarul și arțarul.

Mierea de mană are culoarea brun închis, un gust specific, uşor caramelizat si cea mai mare vascozitate dintre tipurile de miere intâlnite in România. Mierea de mană este foarte apreciată deoarece poate fi consumată şi de persoanele alergice la polen , dar si datorită faptului că poate fi considerată un cocktail de minerale (conţinutul de minerale al mierii de mană spre exemplu este de şase ori mai mare decât mierea de salcâm).

Ambalare: borcan de sticlă 350g.

Scrie-ti recenzia