Recomandate

Recomandate

Sunt 72 produse.

Se afiseaza 1-12 din 72 produs(e)

Filtre active

Miere de mană 900g

Mierea de mană este un tip de miere pe care albinele o produc prin colectarea sevei de pe frunzele sau ramurile unor conifere precum bradul, pinul, molidul sau al unor foioase precum stejarul și arțarul.

Mierea de mană are culoarea brun închis, un gust specific, uşor caramelizat si cea mai mare vascozitate dintre tipurile de miere intâlnite in România. Mierea de mană este foarte apreciată deoarece poate fi consumată şi de persoanele alergice la polen , dar si datorită faptului că poate fi considerată un cocktail de minerale (conţinutul de minerale al mierii de mană spre exemplu este de şase ori mai mare decât mierea de salcâm).

Ambalare: borcan 900g

45,00 lei Pret

Miere de rapiţă 350g

Mierea de rapiţă este obţinută din rapiţa sălbatică, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, în minerale precum bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, în vitaminele A, B1, B2, B3, C şi  betacaroten. Albinele produc această miere în luna mai.

Ambalare: borcan de sticlă 350g.

 

 

13,00 lei Pret

Miere de rapiţă 900g

Mierea de rapiţă este obţinută din rapiţa sălbatică, o plantă bogată în proteine, carbohidraţi, glucide, lipide, în minerale precum bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu, în vitaminele A, B1, B2, B3, C şi  betacaroten. Albinele produc această miere în luna mai.

Ambalare: borcan de sticlă  900g.

25,00 lei Pret

Miere de salcâm 900g

Mierea de salcâm face parte din sortul de miere de calitate superioară, fiind cel mai solicitat, datorită aromei si gustului plăcut pe care il are. Imediat după recoltare este transparentă dar culoarea va depinde de culoarea fagurilor utilizaţi la recoltarea ei, astfel putându-se întâlni nuanţe de la incolor la galben-pai sau galben-deschis.

Ambalare: borcan de sticlă  900g.

45,00 lei Pret

Miere polifloră caserola 20g

Mierea polifloră ApiCris este o miere cu un parfum deosebit, puternic, ce scoate în evidenţă multitudinea de arome diferite de polen. Mierea polifloră este deosebită obţinută de albine din varietatea florilor de câmp . Varietatea polenului din care provine, îi conferă acestui sortiment şi un conţinut bogat în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) şi minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandată în alimentaţia copiilor şi a vârstnicilor.

Ambalare: caserola de 20g

0,28 lei Pret

Miere polifloră 900g

Mierea polifloră ApiCris este o miere cu un parfum deosebit, puternic, ce scoate în evidenţă multitudinea de arome diferite de polen. Mierea polifloră este deosebită obţinută de albine din varietatea florilor de câmp . Varietatea polenului din care provine, îi conferă acestui sortiment şi un conţinut bogat în vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) şi minerale (Ca, Mg, Fe, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandată în alimentaţia copiilor şi a vârstnicilor.

Ambalare: borcan de sticlă de 900g.

 

21,00 lei Pret

Miere de tei 900g

Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogata in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia), etc. Mierea de tei este o miere cu proprietăți anti-microbiene și anti-inflamatorii, fiind utilizată în tratarea crampelor și a bolilor renale.

Ambalare: borcan de sticlă  900g.

23,00 lei Pret

Apilarnil pur 100g

Apilarnilul este un produs apicol obtinut din larvele de trantor si din continutul nutritiv din celulele respective.

Are guloare alba inspre galbui, gust usor astringent, si consistenta vascoasa, untoasa.

Perioada de productie a apilarnilului incepe odata cu inflorirea primilor pomi fructiferi aprilie mai si poate continua pana la inceputul lunii august.

Ca si laptisorul de matca, si apilarnilul are o compozitie complexa, este folosit in apiterapie si in industria farmaceutica datorita multelor proprietati.

Apilarnilul in stare pura se pastreaza la congelator.

De obicei se consuma in amestec cu miere sau alte produse apicole.

50,00 lei Pret

Energizat apicol - Bee Tonic 250g(miere de salcam cu polen,propolis,laptisor de matca, catina)

Energizant apicol - Bee Tonic este un supliment general  ce conţine toate produsele stupului: miere de salcam 80%, lăptişor de matcă pur 1%, tinctură de propolis 5%, polen crud 10% şi cătină uscată macinată 4% pentru aportul de vit. C .

Recomandari: asteniile de primavara, perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut, stări de oboseală accentuată, lipsa poftei de măncare, cresterea întarziată a copiilor, stări de slăbiciune .

Bee Tonic este suplimentul alimentar 100% natural, aliatul de nădejde al sănătăţii .

Ambalare: borcan de sticla 

Gramaj: 250 gr.

   

25,00 lei Pret

Propolis tinctura 25ml

Ingrediente: alcool etilic 96⁰; propolis (40%) . Produsul nu conține polifenoli de sinteză, conservanţi sau coloranţi artificiali.

S-a demonstrat ca extractul de propolis are efecte antibacteriene, antifungice, antivirale, antioxidante, antiinflamatoare, antihepatotoxice  deci  propolisul are o mare varietate de elemente suplimentare, inclusiv organice si aminoacizi, vitamine, minerale si cel mai important, bioflavonoide..

Ambalaj: flacon euro brun prevazut cu buson si picurator.

Gramaj: 25 ml

11,00 lei Pret

Polen crud poliflor 250 g

Polenul crud ApiCris Natura are un conținut bogat în gama de vitamine de tip B, proteine și minerale, suplinind astfel cu succes carențele alimentare. Acesta aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic și vitaminizant, ajutând la diminuarea stărilor de oboseală cronică şi întărirea sistemului imunitar.

Polenul este afrodiziac, anabolizant biologic, antibacterian, antidepresiv, antiinflamator, antiparazitar, antipiretic, antitoxic, biostimulator, dietetic, antianemic, diminuează hemoragiile, scade colesterolul, euforizant, amelioreazã funcţiile cerebrale, gastrice, ale intestinului gros, funcţiile hepatice, sexuale, ale tiroidei, intervine în procesul cresterii, în procesul naşterii, amelioreazã structura pielii, întinereste mintea, creierul si viata emotionalã. Întãreste capilarele sanguine, inima, sistemul imunitar. Este un tonic general.

Polenul cuprinde toti aminoacizii esentiali, lipide, glucide, vitamine, minerale, enzime,  putând fi considerat astfel un adevãrat aliment viu.

Ambalare: caserolă de plastic cu capac 250g.

25,00 lei Pret

Lăptişor de matcă pur 10g

Rezervor de vitamine, enzime, minerale, oligoelemente, aminoacizi, lăptişorul de matcă poate fi alegerea ideală in orice perioada a anului. Alimentul complet şi produsul apicol cu cel mai complex şi variat profil nutriţional, lăptişorul de matcă deţine aproape toate substanţele nutritive necesare organismului şi este singura sursă naturală de acid 10-HDA şi acetilcolină, nutrienţi esenţiali pentru corpul uman, dar imposibil de sintetizat de către acesta.

Ambalaj: recipient din plastic invelit in ceara

Gramaj: 10 gr.

15,00 lei Pret