Anti virale

Anti virale

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

HiveAlive 100 ml

Ingrediente:

  • Extract de alge ( Fucus vesiculosus )
  • Pudră de alge marine
  • Timol
  • Ulei de iarbă de lamâie ( Lemongrass Oil )

Mod de administrare in hrană:

  • Produsul se agită bine inainte de încorporarea în hrană (2 min)
  • Adaugati 2.5ml HiveAlive/ litru de sirop (temperatura siropului < 50°C) sau pana la 5ml HiveAlive/ kg turta *
  • Omogenizați bine
  • Este indicat ca administrarea HiveAlive sa înceteze cu cel putin 2 saptamani inainte de un cules de productie.

* In testele stiințifice s-au folosit 4 litri de sirop cu HiveAlive pe stup in toamna in hrana de completare si aceeasi cantitate in primavara in hrana de stimulare. Aceasta inseamnă 10 ml HiveAlive / stup toamna si aceeasi cantitate in primavara. La finalul anului al doilea de experiment, stupii la care s-a administrat sirop cu HiveAlive față de cei la care s-a administrat sirop simplu aveau in medie o populatie cu 89% mai mare, sporii de Nosema au fost redusi cu 57%, iar mortalitatea peste iarna a fost redusă de la 15% la 0%. Citiți articolul din Journal of Apicultural Research. De retinut ca cea mai eficienta administrare e in siropul de completare din toamna astfel incat HiveAlive sa ajunga in hrana consumata de albine iarna.

 

70,00 lei Pret

Apivirol forte ROMVAC - biostimulator 1 L

APIVIROL FORTE este un adjuvant deosebit de eficient în profilaxia si combaterea paraliziei virale acute si cronice, locii americane si europene si varoa. Administrarea APIVIROL FORTE ca biostimulator se aplica imediat in stupinele in care se observa un declin al starii generale a familiilor de albine sau cand se suspecteaza anumite semne de boala aparute in sezonul de cules activ sau in perioadele în care culesul este slab . Administrarea produsului se face la toate familiile de albine din stupina, inclusiv la cele aparent sanatoase. In stupinele in care se efectueaza sistematic tratamentul biostimulator cu APIVIROL FORTE, chiar si in anii cu conditii mai putin prielnice pentru apicultura, se obtin productii de miere mai mari cu circa 35-40 % fata de stupinele netratate.

PREZENTARE : Flacon plastic 1 L

Producator: Romvac S.A

38,00 lei Pret

Apivirol forte ROMVAC - biostimulator 5 l

PROPRIETATI:

Datorita componentelor active pe care le contine, produsul APIVIROL FORTE solutie orala, are un puternic efect antiviral, antibacterian si biostimulator pentru albinele adulte, puiet si matci care dobandesc o mare rezistenta in fata varroa. APIVIROL FORTE este deosebit de eficient in revigorarea intregii populatii de albine din stup, intensifica ouatul la matci si creste vitalitatea si durata de viata a albinelor culegatoare.

Prezentare: PET 5 L

Producator: ROMVAC S.A

120,00 lei Pret