Livrare comenzi

Toate comenzile primite în zilele de sâmbătă și duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni.

Nu exista o valoare minima pentru comanda.

Retur comenzi

1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate online de pe http://apicris.ro/ şi de pe http://www.romaniahoney.ro/ se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0737716033 sau prin e-mail la comenzi@apicris.ro. Un operator APICRIS NATURA va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la pași pe care trebuie să îi urmeze.

3. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul ApiCris Natura.

4. Produsele vor fi expediate către sediul APICRIS NATURA S.R.L. din Iasi, str.Prof.A.Sesan, nr 56.

5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către cumpărător.

6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

7. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/ electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

8. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.

9. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe http://apicris.ro/ sau http://www.romaniahoney.ro/ folosind tehnicile de comunicare la distanță.

10. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la comenzi@apicris.ro sau telefonic la 0737 716 033.