Căpăceală in miere de tei 400g - 2

Căpăceală in miere de tei 400g


33,00 lei
cu TVA

 

Căpăceala este un produs apicol mai puţin cunoscut, dar cu reale beneficii pentru sănătate. Este practic capacul de la fagure, cu care albinele ”sigilează” mierea depusă în fiecare celulă a stupului.

Pe lângă ceară şi propolis, căpăceala mai conţine şi miere, enzime, dar şi alte substanţe, care au rol de antibiotic sau de conservant.
Datorită substanţelor active din compoziţie, căpăceala reuşeşte să regleze metabolismul organismului, să amelioreze şi să vindece multe boli.

Această comoară a stupului, căpăceala, se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură.

Prezentare: caserola cu greutatea neta de 400 gr.

 

 

Cantit

  • Plati securizate Plati securizate
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • Retur asigurat Retur asigurat

Se recomandă folosirea căpăcelii în următoarele situaţii:

- afecţiuni ale stomacului (mai ales ulcere);

- afecţiuni ale ficatului;

- afecţiuni ale cavităţii bucale (stomatită, paradontoză);

- afecţiuni respiratorii (faringite, laringite, astm, etc.);

- infecţii- datorită efectului antibiotic;

- afecţiuni cardiace- stimulează activitatea cordului;

- stimulează activitatea sistemului imunitar;

- este un bactericid puternic;

- are efect de lubrefiere a vaselor de sânge şi de aceea este foarte utilă în cazul persoanelor care au probleme cu aparatul circulator


 Se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. În acest fel asigură şi o igienă orală deosebită, iar efectele sale sunt mai puternice. Specialiştii recomandă o cură de minimum 14 zile, urmată de 1 lună pauză, după care, se poate relua. Căpăceala trebuie ţinută într-un loc uscat, întunecos şi răcoros.
  

 

RH-capaceala400
96 Produse

Referinte specifice

Recenzie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Căpăceală in miere de tei 400g

 

Căpăceala este un produs apicol mai puţin cunoscut, dar cu reale beneficii pentru sănătate. Este practic capacul de la fagure, cu care albinele ”sigilează” mierea depusă în fiecare celulă a stupului.

Pe lângă ceară şi propolis, căpăceala mai conţine şi miere, enzime, dar şi alte substanţe, care au rol de antibiotic sau de conservant.
Datorită substanţelor active din compoziţie, căpăceala reuşeşte să regleze metabolismul organismului, să amelioreze şi să vindece multe boli.

Această comoară a stupului, căpăceala, se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură.

Prezentare: caserola cu greutatea neta de 400 gr.

 

 

Scrie-ti recenzia