Apicultura

Apicultura


87,00 lei
cu TVA

Autori: Prof. univ. dr. Stefan Lazar            Dr.ing. Costel Octavian Vornicu Apicultura s-a impus prin rafinamentul si calitatea produselor sale folosite pentru hrana si sanatatea omului, dar mai ales ca veriga importanta a lantului trofic sol-planta-albina-produs apicol-om. Albinele contribuie la marirea productiilor vegetale prin actiunea de polenizare, fiind in acelasi timp un adevarat barometru al echilibrului ecologic in natura. Prin elaborarea acestui material avem intentia de a atrage atentia si interesul tuturor celor care iubesc albinele sau au legaturi cu productia agricola, biologia si apiterapia. Dupa opinia autorilor si nu numai, cunostintele despre apicultura sunt transmise in scoala romineasca doar in mod sporadic si numai acolo unde exista oameni care iubesc aceasta indeletnicire de crestere a albinelor. Apicultura trebuie integrata ca factor de productie si de echilibru biologic si apreciata la adevarata ei valoare, mai ales de cei in masura sa ia decizii.

Cantit

  • Plati securizate Plati securizate
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • Retur asigurat Retur asigurat

Autori: Prof. univ. dr. Stefan Lazar            Dr.ing. Costel Octavian Vornicu Apicultura s-a impus prin rafinamentul si calitatea produselor sale folosite pentru hrana si sanatatea omului, dar mai ales ca veriga importanta a lantului trofic sol-planta-albina-produs apicol-om. Albinele contribuie la marirea productiilor vegetale prin actiunea de polenizare, fiind in acelasi timp un adevarat barometru al echilibrului ecologic in natura. Prin elaborarea acestui material avem intentia de a atrage atentia si interesul tuturor celor care iubesc albinele sau au legaturi cu productia agricola, biologia si apiterapia. Dupa opinia autorilor si nu numai, cunostintele despre apicultura sunt transmise in scoala romineasca doar in mod sporadic si numai acolo unde exista oameni care iubesc aceasta indeletnicire de crestere a albinelor. Apicultura trebuie integrata ca factor de productie si de echilibru biologic si apreciata la adevarata ei valoare, mai ales de cei in masura sa ia decizii.

147

Referinte specifice

Recenzie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Apicultura

Autori: Prof. univ. dr. Stefan Lazar            Dr.ing. Costel Octavian Vornicu Apicultura s-a impus prin rafinamentul si calitatea produselor sale folosite pentru hrana si sanatatea omului, dar mai ales ca veriga importanta a lantului trofic sol-planta-albina-produs apicol-om. Albinele contribuie la marirea productiilor vegetale prin actiunea de polenizare, fiind in acelasi timp un adevarat barometru al echilibrului ecologic in natura. Prin elaborarea acestui material avem intentia de a atrage atentia si interesul tuturor celor care iubesc albinele sau au legaturi cu productia agricola, biologia si apiterapia. Dupa opinia autorilor si nu numai, cunostintele despre apicultura sunt transmise in scoala romineasca doar in mod sporadic si numai acolo unde exista oameni care iubesc aceasta indeletnicire de crestere a albinelor. Apicultura trebuie integrata ca factor de productie si de echilibru biologic si apreciata la adevarata ei valoare, mai ales de cei in masura sa ia decizii.

Scrie-ti recenzia