Bee-Vital micostop - tratamente albine

Bee-Vital micostop - tratamente albine


95,00 lei
cu TVA

BEE-VITAL MICOSTOP inhiba dezvoltarea ciupercii Ascosphera apis si favorizeaza eliminarea de catre albine a puietului afectat.

Cantit

  • Plati securizate Plati securizate
  • Livrare rapida Livrare rapida
  • Retur asigurat Retur asigurat

BEE-VITAL MICOSTOP- Solutie contra ASCOSPHERA APIS (puiet varos)

Gramaj 500ml

Ascoferoza sau "puietul varos" este o micoza care afecteaza puietul albinelor. Boala apare primavara, se agraveaza in timpul verii si dispare toamna odata cu intreruperea pontei reginei, dar reapare din nou daca nu se iau masuri in primavara urmatoare.

COMPOZITIE: apa, zaharoza, acid citric, acid oxalic, extract de propolis, diferite uleiuri eterice, chamomila, acid acetic. BEE-VITAL MICOSTOP inhiba dezvoltarea ciupercii Ascosfera apis si favorizeaza eliminarea de catre albine a puietului afectat.

DOZE SI MOD DE FOLOSIRE: preparatul se incalzeste la temperatura corpului uman si se utilizeaza atunci cand temperatura exterioara depasesta 15 grade Celsius. Se stropesc albinele din cuib in zona unde se afla puietul afectat, pe intervale, in cantitate de 20-30ml pentru o colonie de albine. Tratamentul se repeta de 2-3 ori la interval de 7-10 zile. In stupinele contaminate tratamentul principal cu BEE-VITAL MICOSTOP se face de doua ori pe an, primavara si toamna si se intervine in caz de necesitate de cate ori este nevoie, fara riscul de a contamina produsele apicole. BEE-VITAL MICOSTOP este un produs "bio" Primavara trebuie intervenit cu BEE-VITAL MICOSTOP in special in coloniile (stupinele) care au avut puiet varos. OBSERVATII: Combaterea ascosferozei se realizeaza cu succes mai ales atunci cand se inlatura cauzele favorizante si se aplica masuri de sustinere si de potentare ale tratamentului precum: - reformarea fagurilor cu zone mari de puiet bolnav; - restrangerea cuibului, hraniri de stimulare, inlocuirea matcilor; - curatenia si decontaminarea materialului apicol si arderea larvelor si a fagurilor contaminati. Hrana artificiala administrata albinelor sa fie de calitate, sa nu contina spori de mucegaiuri si sa aiba un pH acid. Cresterea unor colonii viguroase rezistente la puietul varos este facilitata si de folosirea soclului antivaroa care imbunatateste ventilatia si combate umiditatea.

Administrare : 20-30ml la o aplicare/colonie de albine Compozitie: apa, zaharoza, acid citric, acid oxalic, extract de propolis, diferite uleiuri eterice, chamomila, acid acetic. 

 PRODUS IN AUSTRIA

136
48 Produse

Referinte specifice

Recenzie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Bee-Vital micostop - tratamente albine

BEE-VITAL MICOSTOP inhiba dezvoltarea ciupercii Ascosphera apis si favorizeaza eliminarea de catre albine a puietului afectat.

Scrie-ti recenzia