MATCI FECUNDATE / PLANTE MELIFERE

MATCI FECUNDATE / PLANTE MELIFERE

2 Articol(e)

pe pagina

 • Matci fecundate selectionate

  Matci fecundate, selectionate - productia 2019

  Rasa : APIS MELIFERA CARPATICA

  Culoare marcaj: verde. 

  Transportul se va efectua prin curierat rapid in maxim 24 ore.Matcile se ridica din sediile principale FAN CURIER 

  Pretul INCLUDE  actele  pentru subventii - PNA 2019 ( factura fiscala , chitanta fiscala ( daca este cazul) ,  declaratie de conformitate ,  copie dupa autorizatia sanitar veterinara , copie dupa documentul de autorizare al STUPINEI DE MULTIPLICARE , copie  C.U.I ) .  

  Materialul biologic - matcile fecundate sunt acreditat de A.N.A.R.Z. in loc. Barnova , jud. Iasi.

   

  Vezi mai mult
  60,00 RON

 • Seminte de facelia cat. 1

   

  Pret: 30 lei/kg 

  Necesar seminte/hectar:11 kg

  Planta melifera ce secreta nectar pe tot parcursul zilei cu o usoara crestere spre ora pranzului . Potentialul nectarifer al florilor oscileaza in limite largi,in functie de conditiile climatice,precum si de perioada in care a fost semănata. Cantitatea de nectar e de 1-4,5mg/floare,cu o concentratie medie de 28% zahar. Florile sunt cercetate de albine intens pe toata perioada infloritului . Frecventa de vizitare fiind mai mare dimineata,când  culeg nectar si polen, iar dupa amiaza mai mult nectar.

  Infloritul dureaza 30-50 zile functie de conditiile climatice , iar productia de nectar oscileaza intre 600-1000 litri / ha , in conditii mai putin favorabile 300-600 litri/ha.

  SAMANTA ESTE INSOTITA DE BULETIN DE ANALIZA ELIBERAT DE INSPECTORATUL TERITORIAL PENTRU CALITATEA SEMINTELOR SI MATERIALULUI SADITOR.

  Vezi mai mult
  30,00 RON

2 Articol(e)

pe pagina