Cine suntem ?

 

Stupăritul reprezintă o îndeletnicire cu tradiție în zona de podiș a Moldovei și dragostea pentru albine și miere ne-a adus în punctul în care suntem acum.

ApiCris Natura este o companie cu capital integral românesc înfiinţată în anul 2010 în Iaşi la baza căreia stau două valori importate: grija pentru apicultori si responsabilitatea faţă de cosumatorii de miere.

Mândria companiei Apicris Natura o reprezină relaţia strânsă pe care o avem cu apicultorii noştri.

 

 

 

Preocuparea fata de consumatorii de miere si derivate apicole.

Obiectul principal de activitate îl reprezintă achiziţia, procesarea şi producerea de miere, compania fiind acreditată pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole (H-70), întreg lanţul de producţie si procesare fiind certificat HACCP.

Noi credem că mierea este un dar al naturii pe care omul nu il poate îmbunătăţi însă poate foarte uşor să îl strice, motiv pentru care la ApiCris Natura suntem mereu preocupaţi să păstrăm intacte calităţile acestei minuni. Laboratorul propriu de analize, autorizat D.S.V.S.A, ne garantează că ceea ce ajunge la consumatorul final este un produs de calitate, cu reale proprietăţi terapeutice.

ApiCris Natura deţine fermă apicolă proprie autorizată sanitar veterinar, gama de produse oferită fiind curată si absolut naturală, fără adaosuri, aditivi alimentari sau microorganisme modificate genetic, excepțională prin calitățile și gustul profund înmiresmat datorat arealului melifer specific.

 

 

Telul nostru: familii de albine sanatoase.

 

Pornind de la premiza ca trebuie sa le oferim familiilor de albine hrana si suplimente de calitate, in anul 2013 a luat fiinta in cadrul companiei noastre un nou department: producerea hranei pentru albine- biostimulatori si suplimente hidrosolubile de uz apicol.

Produsele comercializate sub marca API-VIT sunt bine cunoscute pe piata din România, contin ingrediente cu origine controlata si proprietati organice care prin procesul de prelucrare nu isi modifica proprietatile initiale.

Ne place să credem ca prin investiţiile importante în tehnologie si resurse umane ne-am câstigat poziţia de lider regional cu o cota de piaţa în ascensiune.

 

 

 

 

Iubind apicultura iubim viata .

ApiCris Natura distribuie in regim de achiziţie directă de la producator echipamente, accesorii, utilaje apicole, inventar apicol si faguri artificiali.

Si noi suntem apicultori aşa că ,,de la apicultor la apicultor‘’ dorim să oferim calitate la un preţ corect, produse competitive, adaptate nevoilor apicultorilor

Pepiniera de mătci este autorizata A.N.AR.Z ca Stupina de multiplicare şi ofertă spre comercializare mătci fecundate şi familii de albine rasa Apis Melifera Carpatica.

Din 2010 susținem apicultura românească

Cel mai bun raport calitate pret pentru toata gama de produse

Distributie internă și externă de excepție

Brand romanesc

certificat

Autorizare sanitar veterinara pentru procesare miere si derivate apicole H-70

certificat

Implementare HACCP pentru întreg lanțul de procesare si producție

certificat

Certificari I.C.B.M.V pentru toata gama API-VIT

certificat

Autorizație depozit farmaceutic - distributia produselor medicinale veterinare

certificat

Inregistrare sanitar veterinara pentru producerea hranei destinate animalelor de ferma-albine