Mierea - proprietati si utilizari
35,00 lei
cu TVA
Autor(i): Daniela Guaiti
Editura: Casa
Colectia: Camara Bunicii
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 134 pagini
ISBN: 9786068527024
Categorii: Alimentatie / Nutritie, Medicina - Sanatate, Dietoterapie,Stiinta si Tehnica, Agricultura, Apicultura
-
Plati securizate
-
Livrare rapida
-
Retur asigurat
Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale. in aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele rominesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemina oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mincaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avind la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .
Cuprins:
Mierea - o minune a naturii Un deliciu de culoarea chihlimbarului Mierea in istorie Un dar al albinelor O ierarhie complexa De la flori la miere Mina omului Mierea si legislatia Eticheta O sursa de sanatate si bunastare Chimia mierii Proprietatile terapeutice Varietati de miere Mierea poliflora Mierea monoflora Alte sortimente de miere romineasc? Sortimente mediteraneene din Italia Mierea in camara, in bucatarie si in cosmetica Conservarea Ingredient cosmetic in bucatarie Creme, balsamuri si impachetari Retete pentru bunastare si sanatate Mierea ca elixir Lichioruri, ceaiuri, sucuri ti siropuri Mierea in bucatarie Mincaruri sarate Deserturi rustice
269
Referinte specifice
Recenzie
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.