Order on the phone: 0764. 761 505 / 0744. 583 815   Manufacturer and distributor of beekeeping machinery, tools and bee medicines

NewSale

Varostop

 INDICATII: in combaterea si profilaxia varoozelor


 


SUBSTANTA ACTIVAflumetrin (un piretroid cu inalta actiune acaricida)


 


ACTIUNE: paralizeaza sistemul nervos al parazitilor si contribuie la scaderea rapida a numarului acestora ! S-a demonstrat ca eficienta VAROSTOP atinge 98% in cea de a 35-a zi de tratament !


Pentru eliberarea produselor medicinale de uz veterinar-apicol (Taktic, Varachet Forte, Mavrirol, Protofil) este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar. Daca nu dispuneti de o nota de comanda, acesta poate fi eliberata de medicul veterinar al firmei noastre contra sumei de 10 lei. Daca nu aveti stupina autorizata sanitar veterinar, putem sa va recomandam o farmacie veterinara care va poate vinde medicamente apicole, fara nota de comanda. Preturile sunt putin mai ridicate in comparatie cu depozitul nostru farmaceutic.


SC Apicris Natura SRL deține  autorizate pentru depozit sanitar veterinar și poate elibera produselor medicinale de uz veterinar-apicol (Taktic, Varachet Forte, Mavrirol, Protofil, Varostop ). Pentru eliberarea acestor medicamente  este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar. Va oferim consiliere pentru  obtinerea acestor documente .

SKU: 187

Availability: In stock

Regular Price: €4.50

Special Price €3.83

Details

Details

INDICATII: in combaterea si profilaxia varoozelor

SUBSTANTA ACTIVA: flumetrin (un piretroid cu inalta actiune acaricida)

ACTIUNE: paralizeaza sistemul nervos al parazitilor si contribuie la scaderea rapida a numarului acestora ! S-a demonstrat ca eficienta VAROSTOP atinge 98% in cea de a 35-a zi de tratament !

PREZENTARE: benzi subtiri din lemn, impregnate cu substanta activa, gaurite la un capat pentru a putea fi agatate si coborate intre rame. Fiecare banda contine 3,6 mg de flumetrin.

ADMINISTRARE: desigur in functie de puterea familiilor, 1-2 benzi pana la maximum 3-4 benzi (la familiile f. puternice).

Benzile se mentin in stup cel putin 35 de zile, dar nu mai mult de 6 saptamani !

Se scot din ambalaj doar inainte de folosire si se agata intre ramele centrale ale familiei de albine.

Tratament de primavara: benzile se mentin in stup cel putin 35 de zile, dar nu mai mult de 60 zile (se scot inaintea culesului).

Tratament apicol de toamna: benzile se introduc in stup toamna si se scot odata cu revizia de primavara

Additional Info

Additional Info

English No
French No

Shipping all over Romania, using 5 different shipping companies.Details

Call +4 0764 761 505
L-V: 9-17, S: 9-15

Discounts for distributors and large orders! Details