START LA REGINE

Regulament concurs

Apicris

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii START LA REGINE este SC APICRIS NATURA SRL, cu sediul în Bârnova, str. Sf. Maria, nr 110, Iasi, România, CUI 26471044. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.apicris.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul START LA REGINE se desfăşoară în perioada 02.04 -02.05.2018 pe pagina de Facebook Apicris Natura Professional https://www.facebook.com/apicrisnaturaprofessional/

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 02.04 - 02.05.2018 vă invităm să daţi like Paginii Oficiale Apicris Natura Professional https://www.facebook.com/apicrisnaturaprofessional/, să daţi share public postării de concurs şi să vă spuneţi părerea despre produsele aflate in acesta campanie: API-VIT Start, API-VIT Complex si API-VIT Nosem postând si o imagine cu unul dintre produsele mai sus menţionate şi puteţi câştiga unul dintre cele 13 premii puse la dispoziţie de Apicris Natura.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org pe data de 3.05.2018 la ora 14.00.

Pentru validarea premiului vă rugăm să prezentaţi bonul fiscal care face dovada achiziţiei produselor din campanie. Sunt valabile doar bonurile din perioada 02.04 - 02.05.2018

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în 100 de matci fecundate rasa APIS MELIFERA CARPATICA, impartite astfel:

Premiul I, prima extragere, 25 de mătci

Premiul II, a doua extragere, 15 mătci

Premiul III, a treia extragere, 10 mătci

Si 10 menţiuni, urmatoarele 10 extrageri, câte 5 mătci fiecare.

SECTIUNEA 5. PARTENERII CONCURSULUI

MAGAZINUL APICRIS NATURA IAŞI

MAGAZINUL APICRIS NATURA CONSTANŢA

MAGAZINUL APICRIS NATURA BACĂU

MAGAZINUL APIROUA –BUCUREŞTI /SLOBOZIA

MAGAZINUL APICULTORULUI - BRAŞOV

ONOMEUS – VASLUI

SC APICOLA SRL - TĂRGOVIŞTE

SC APICOLA SRL – BOTOŞANI

SC APICOLA SRL – CLUJ

SC APICOLA SRL – DEJ

APIS SRL- BLAJ

NELLYSAN APIFASHION – PITEŞTI

PRIETENII ALBINELOR – PLOIEŞTI

PRISACA DOBROGEANĂ – TULCEA

OVISAN –BRĂILA / PLOIEŞTI

SC APICOLA SRL – BAIA MARE

SC APICOLA SRL – RÂMNICU VÂLCEA

PRISACA VALCEANĂ – RÂMNICU VÂLCEA

STUPINA APIS – HUNEDOARA

MAGAZIN APICOL ALBINUŢA – BOTOŞANI

SC APICOLA SRL – MEHEDINŢI

API VEST – ARAD

FARMACIE VETERINARĂ MARAMOLD – PAŞCANI/ HÂRLĂU

FARMACIE VETERINARĂ HELMI VET – RĂDĂUŢI / SUCEAVA / IAŞI/ GURA HUMORULUI / FĂLTICENI / BOTOŞANI

APICADAR – BISTRIŢA NĂSĂUD

ONOMEUS SRL - VASLUI /GALATI

APICOLA SRL - VASLUI/BARLAD/HUSI

6. PREMIILE SE VOR OFERI ÎN PERIOADA 5 IULIE- 20 IULIE 2018.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email office@apicris.ro

Premiile nu pot fi convertite în bani.

Apicris Natura va suporta eventualele costuri legate de transport.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, Apicris Natura îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Apicris Natura Professional https://www.facebook.com/apicrisnaturaprofessional/

SECŢIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor SC Apicris Narura SRL precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 8. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SC Apicris Narura SRL va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.apicris.ro. şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul din Iaşi, str. Prof.A.Sesan, nr 56, între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri. Regulament întocmit în data de 29.03.2018

Apicris