Anti gaselnita

Anti gaselnita

Gaselnita (molia cerii) este un mic fluture care prin larvele sale aduce multe neajunsuri apiculturii.
Desi sunt mai multe specii, cele mai daunatoare pentru apicultura sunt molia mare (Galleria melonella) si molia mica (Achroea grisella).Profilactic se recomanda pastrarea in stupina doar a unor familii de albine puternice, in care larvele acestui daunator nu se pot dezvolta deoarece albinele curata tot timpul fagurii si inlatura eventualele oua si larve.

4 Articol(e)

pe pagina

 • Batoane de sulf

  Prezentare: Pachet cu 10 fitile

  Indicatii: in combaterea gaselnitei la albine

  Vezi mai mult
  5,00 RON

 • Acid acetic glacial 80%

  Concentratie : 80 %
  Prezentare : flacon plastic 1 L
  Dezinfectant apicol .

  Vezi mai mult

  Pret normal: 35,00 RON

  Special Price 30,00 RON

 • Certan - b401 - 120 ml

  CERTAN B401 este un produs 100% biologic, ce nu lasa nici un reziduu in miere sau ceara, nu schimba caracteristicile organoleptice ale mierii si este inofensiv pentru albine, om sau mediu.

  Solutia concentrata se agita inainte de pregatire si se dilueaza 5% in apa (5 ml CERTAN B401 la 95 ml apa). Odata pregatita, solutia, se va folosi in aceeasi zi.

  Vezi mai mult
  78,00 RON

 • Cerapol - tratament impotriva gaselnitei

  Tratament biologic pentru combaterea gaselnitei / molia cerii (Galleria melonella). Cerapol contine Bacillus thuringiensis o bacterie inofensiva pentru om si albine, insa odata ajunsa in intestinul larvelor de gaselnita le provoaca moartea. Cerapol nu are gust sau miros, iar fagurii tratati cu acest produs nu trebuie spalati inainte de a fi refolositi.

  Vezi mai mult
  45,00 RON

4 Articol(e)

pe pagina