Producator hrana semisolida si lichida, biostimulatori si suplimente hidrosolubile de uz apicol. Distribuitor direct de echipamente si utilaje pentru apicultura.

MATCI FECUNDATE / PLANTE MELIFERE

MATCI FECUNDATE / PLANTE MELIFERE

3 Articol(e)

pe pagina

 • Matci fecundate selectionate

  Transportul se va efectua prin curierat rapid ( FAN CURIER ) in maxim 24 ore.

  Ridicarea coletului se va face din Sediul Fan Courier/ POSTA ATLASIB  din fIecare oras.

  Costul transportului este de 25 lei, indiferent de numarul de matci comandate.

  Pretul INCLUDE  actele  pentru subventii - PNA 2017 ( factura fiscala , declaratie de conformitate , copie dupa documentul privind capaciatate de de producere si comercializare a materialului biologic , copie dupa autorizatia sanitar veterinara , copie dupa documentu de autorizare al STUPINEI DE MULTIPLICARE , copie  C.U.I , copia documentului privind miscarea anuala a matcilor ) .  

  Materialul biologic - matcile fecundte sunt acreditat de A.N.A.R.Z. in loc. Barnova , jud. Iasi.

   

  Vezi mai mult
  50,00 RON

 • Seminte de facelia cat 2

  Planta melifera ce secreta nectar tot cursul zilei cu o usoara crestere spre orel amiezii. Potentialul nectarifer al florilor oscileaza in limite largi,in functie de conditiile climatice,precum si de epoca de semanat. Cantitatea de nectar e de1-4,5mg/floare,cu o concentratie medie de 28% zahar. Florile sunt cercetate intens toata perioada infloritului,frecventa de vizitare fiind mai mare dimineata,cind culeg nectar si polen,iar dupa amiaza mai mult nectar.Infloritul dureaza 30-50 zile functie de conditiile climatice,productia de nectar oscileaza intre 600-1000 litri la ha,in conditii mai putin favorabile 300-600 litri/ha.

  Pret : 12 ron/kg 

  Vezi mai mult

  Pret normal: 22,00 RON

  Special Price 12,00 RON

 • Seminte de facelia cat. 1

   

  Planta melifera ce secreta nectar tot cursul zilei cu o usoara crestere spre ora pranzului . Potentialul nectarifer al florilor oscileaza in limite largi,in functie de conditiile climatice,precum si de perioada in care a fost semanata . Cantitatea de nectar e de 1-4,5mg/floare,cu o concentratie medie de 28% zahar. Florile sunt cercetate intens toata perioada infloritului . Frecventa de vizitare fiind mai mare dimineata,cind culeg nectar si polen, iar dupa amiaza mai mult nectar.Infloritul dureaza 30-50 zile functie de conditiile climatice , iar productia de nectar oscileaza intre 600-1000 litri / ha , in conditii mai putin favorabile 300-600 litri/ha.

  SAMANTA ESTE INSOTITA DE BULETIN DE ANALIZA ELIBERAT DE INSPECTORATUL TERITORIAL PENTRU CALITATEA SEMINTELOR SI MATERIALULUI SADITOR.

  Vezi mai mult
  29,00 RON

3 Articol(e)

pe pagina