Producator hrana semisolida si lichida, biostimulatori si suplimente hidrosolubile de uz apicol. Distribuitor direct de echipamente si utilaje pentru apicultura.

HRANA ALBINE

HRANA ALBINE

Articole 1 pina la 10 din 16 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • API-VIT SIROP MULTI PLANT EXTRACT - 20 kg

  Combinatia extractelor din plante impreuna cu biostimulatorul din zahar au efect hranitor precum si stoparea nosemei apis la albine. Deasemenea folosirea API-VIT SIROP MULTI PLANT EXTRACT imbunatateste performantele familiilor de albine fiind un foarte bun adjuvant in lupta cu parazitul varroa .

  PREPARARE SI ADMINISTRARE :

  Introduceti continutul plicurilor in galeata cu sirop si amestecati energic pana la omgenizarea completa . Se recomanda administrarea imediata .

  Vezi mai mult

  Pret normal: 120,00 RON

  Special Price 100,00 RON

 • API-VIT SUPLIMENT CU VITAMINE SI MINERALE - HRANA ENERGETICA

  Hrana energetica API-VIT SUPLIMENT  se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compozitie:
  - zahar din sfecla,  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine, facand din produsul API-VIT SUPLIMENT din zahar invertit un excelent aliat in lupta cu acest parazit .

  Administrare: 
  Se decupeaza ambalajul de plastic pe o suprafata in forma de triunghi cu latura de cca 10 cm si se aseaza cu suprafata decupata deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  Conditii de pastrare: la loc racoros, max. 25ºC

  Prezentare: hrana profesionala pentru albine ambalata in punga de plastic etichetata, in greutate de 1 kg

  Termen de valabilitate: 12 luni

  Pret : 6 lei/kg 

  Vezi mai mult

  Pret normal: 7,00 RON

  Special Price 6,00 RON

 • API-VIT EXTRA - HRANA PROTEICA CU INLOCUITOR DE POLEN

  API-VIT EXTRA cu inlocuitor de polen, din zahar invertit se vrea a fi un produs de inalta calitate care imbina vechea traditie a apicultorilor romani de a folosi ca si sursa de proteina inlocuitor de polen.

  API-VIT EXTRA poate fi folosit cu incredere de catre toti apicultorii reticenti la hrana pentru albine care are in compozitia sa polen. 
  Hrana pentru albine API-VIT EXTRA cu inlocuitor de polen din zahar invertit, nu contine E-uri, OMG-uri, coloranti, conservanti, produsi de sinteza, potentiatori de gust.

  Vitaminele, mineralele, extractele vegetale si profilul complet al aminoacizilor prezenti fac produsul API-VIT EXTRA din zahar invertit sa fie hrana perfecta si completa pentru nevoile nutritionale ale familiilor de albine in perioade critice dezvoltarii acestora.

  Datorita compozitiei si a modului de ambalare API-VIT EXTRA din zahar invertit se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului.


  ADMINISTRARE : Se decupeaza ambalajul de plastic pe o suprafata in forma de triunghi cu latura de cca 10 cm si se aseaza cu suprafata decupata deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  CONDITII DE PASTRARE : la loc racoros, max 25ºC

  VALABILITATE : 8 luni de la data fabricatiei.

  PRET : 7 lei/kg 

  Vezi mai mult

  Pret normal: 8,00 RON

  Special Price 7,00 RON

 • API-VIT SUPLIMENT CU VITAMINE SI MINERALE - bloc 10 Kg

  Hrana energetica API-VIT SUPLIMENT se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compozitie:
  - zahar din sfecla,  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Datorita compozitiei si a modului de ambalare API-VIT SUPLIMENT din zahar invertit se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului.

  Administrare: ajutativa de un cutit si un vas de apa calda . Pasta se taie si se intinde foarte usor .

  Dupa portionare se introduce cantitatea dorita intr-un ambalaj de plastic sau hartie cerata . La final crestati usor ambalajul si asezatil deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  Termen de valabilitate: 12 luni

  Pret : 5 lei/kg 

           50 lei/bloc 10 kg 

  Vezi mai mult

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 50,00 RON

 • API-VIT PROTEIC - HRANA PROTEICA CU POLEN STERILIZAT

  Pret : 8 lei/kg 

  RECOMANDARI DE ADMINISTRARE 

  -TOAMNA pentru formarea corpului gras al albinei ;

  - LA SFASITUL PERIADEI DE IERNARE ( in mod special )  atunci cand familiile de albine au nevoie maxima de API-VIT Proteic pentru proteina pe care acesta o contine.

  Aceasta proteina duce la sporirirea suprafetei de puiet necesar inlocuirii generatiilor de albine avand ca efect scontat :

  - familii de albine mai sanatoase si mai productive ;

  - reducerea infestarii cu nosema ;

  - formarea de roiuri timpurii si productii sporite de miere ;

  Vitaminele,mineralele,extractele vegetale si profilul complet al aminoacizilor prezenti fac produsul API-VIT Proteic din zahar invertit sa fie hrana perfecta si completa pentru nevoile nutritionale ale familiilor de albine in perioade critice dezvoltarii acestora.

  Compozitie :  zahar din sfecla,polen sterilizat electro magnetic , vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt , fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Vezi mai mult

  Pret normal: 8,50 RON

  Special Price 8,00 RON

 • API-VIT PROTEIC - HRANA PROTEICA CU POLEN STERILIZAT - BLOC 10 KG

  Pret : 75 lei/bloc 10 kg 

  API-VIT PROTEIC  din zahar invertit este o hrana proteica pentru albine obtinuta cu tehnologie europeana de ultima generatie folosind utilaje din inox alimentar.
  Cu un nivel de min 10% al proteinei de cea mai buna calitate provenita din polen sterilizat electro magnetic se inlatura orice suspiciune de contaminare cu boli transmisibile familiilor de albine.

  Produsul se prezintă sub formă de pastă semisolidă , avnd urmatoarea compoziție : zahar din sfecla, polen sterilizat electro magnetic  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Datorita compozitiei si a modului de ambalare API-VIT PROTEIC din zahar invertit se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului.

  Administrare: ajutativa de un cutit si un vas de apa calda . Pasta se taie si se intinde foarte usor .

  Dupa portionare se introduce cantitatea dorita intr-un ambalaj de plastic sau hartie cerata . La final crestati usor ambalajul si asezatil deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  Vezi mai mult
  75,00 RON

 • API-VIT SUPLIMENT CU TIMOL - HRANA ENERGETICA ANTI VARROA

  Vaporii de timol inhiba dezvoltarea parazitului varroa! 

  Produsul API-VIT SUPLIMENT cu timol  se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compozitie:

  - zahar din sfecla,  timol ,  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine, facand din produsul API-VIT SUPLIMENT din zahar invertit un excelent aliat in lupta cu acest parazit.

  Termen de valabilitate: 12 luni

  6 lei/Kg

  Vezi mai mult

  Pret normal: 7,00 RON

  Special Price 6,00 RON

 • Zahar pudra - kg

  Categoria : Zahar cristal alb din sfecla de zahar , nu contine organisme  modificate genetic sau  alergeni .

  Conditii de pastrare : umiditatea relativa a aerului <70%, temperatura <25gr. C

  Termen de valabilitate : 4 ani de la data fabricatiei 

  Data fabricatiei : 01-12.10.17 

  Pretul este /kg 

  Vezi mai mult
  5,00 RON

 • Faina de soia degresata 750g

  Ingrediente : faina de soia degresata . 

  Ambalare : punga de 750 g , etichetata .

  Compozitie :

  Apa si substante volatile : 9,7%

  Proteina : 46,16% 

  Celuloza max: 3,93 %

  Materii grase : 1%

  Fosfor : 0,32 %

  Vezi mai mult

  Pret normal: 7,00 RON

  Special Price 5,00 RON

 • Zahar pudra - sac 20 kg

  Categoria : Zahar cristal alb din sfecla de zahar , nu contine organisme  modificate genetic sau  alergeni .

  Conditii de pastrare : umiditatea relativa a aerului <70%, temperatura <25gr. C

  Termen de valabilitate : 4 ani de la data fabricatiei 

  Data fabricatiei : 01-12.10.17 

  Pretul este de 4 ron/kg , 80 ron /sac 20 kg 

  Vezi mai mult
  80,00 RON

Articole 1 pina la 10 din 16 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2