HRANA ALBINE

HRANA ALBINE

Articole 1 pina la 10 din 12 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Api-Vit Supliment cu vitamine si minerale - Hrana energetica

  Hrana energetica API-VIT SUPLIMENT  se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compozitie:
  - zahar din sfecla,  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine, facand din produsul API-VIT SUPLIMENT din zahar invertit un excelent aliat in lupta cu acest parazit .

  Administrare: 
  Se decupeaza ambalajul de plastic pe o suprafata in forma de triunghi cu latura de cca 10 cm si se aseaza cu suprafata decupata deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  Conditii de pastrare: la loc racoros, max. 25ºC

  Prezentare: hrana profesionala pentru albine ambalata in punga de plastic etichetata, in greutate de 1 kg

  Termen de valabilitate: 24 luni

   

  Vezi mai mult

  Pret normal: 6,00 RON

  Special Price 5,50 RON

 • Zahar pudra - sac 20 kg

  Categoria : Zahar cristal alb din sfecla de zahar , nu contine organisme  modificate genetic sau  alergeni .

  Conditii de pastrare : umiditatea relativa a aerului <70%, temperatura <25gr. C

  Termen de valabilitate : 4 ani de la data fabricatiei 

  Data fabricatiei : 01-12.10.17 

  Pretul este de 4 ron/kg , 80 ron /sac 20 kg 

  Vezi mai mult
  80,00 RON

 • Zahar pudra - kg

  Categoria : Zahar cristal alb din sfecla de zahar , nu contine organisme  modificate genetic sau  alergeni .

  Conditii de pastrare : umiditatea relativa a aerului <70%, temperatura <25gr. C

  Termen de valabilitate : 4 ani de la data fabricatiei 

  Data fabricatiei : 01-12.10.17 

  Pretul este /kg 

  Vezi mai mult
  5,00 RON

 • Api-vit Supliment cu timol hrana energetica anti varroa 1kg

  Vaporii de timol inhiba dezvoltarea parazitului varroa! 

  Produsul Api-vit  Supliment cu timol  se prezinta sub forma de pasta semisolida si omogena, avand in compozitie:

  - zahar din sfecla,  timol ,  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine, facand din produsul Api-vit  Supliment din zahar invertit un excelent aliat in lupta cu acest parazit.

   

   

  Vezi mai mult

  Pret normal: 6,50 RON

  Special Price 6,00 RON

 • Hrana albine Api-Vit Sirop 6kg

   

  Ingrediente: fructoza, maltotrioza, maltoza, glucoza, polizaharide, substanta uscata ( 77,3-78,7 %).

  Prezentare: ambalat in pet alimentar prevazuta cu capac si maner , in greutate de 6 kg .

  Api-vit Sirop este un  produs 100% invertit  recomandat pentru hranire si stimulare, la temperaturi de peste 10 gr. celsius . Se administreaza in orice tip de hranitor in functie de necesitatile stupului . Nu cristalizeaza, nu fermenteaza .

   

  Vezi mai mult
  30,00 RON

 • Hrana albine Api-vit Sirop multi plant extract - 6 kg

  Hrana lichida Api-vit Sirop multi plant extract

  Ingrediente : sirop invertit din zahar de sfecla 80 % , apa purificata , extracte vegetale ( pelin, coada soricelului , catina ) , acid citric , vitamina b1 , vitamina b2 , vitamina b6 , vitamina b12 , vitamina h ( biotina ) , vitamina c , vitamina pp , pantotenat de calciu , glucoza anhidra , clorura de sodiu , clorura de cobalt , fosfat disodic .

  Prezentare : ambalat in PET alimentar prevazuta cu capac si maner , in greutate de 6 kg .Fiecare PET cu sirop este insotit de un plic de vitamine si minerale ( mix de vitamine si minerale ) .

  Preparare si administrare :introduceti continutul plicului in flaconul cu sirop si agitati energic pana la omgenizarea completa . Se recomanda administrarea imediata. Amestecati produsul inainte de utilizare !!

  Recomandat pentru hranire si stimulare ( mareste ponta matcii ) la temp. de peste 10 gr. c se administreaza in orice tip de hranitor in functie de necesitatile stupului .

  Nu cristalizeaza , nu fermenteaza ,nu necesita adaos de apa sau plante , Api-vit Sirop multi plant extract fiind un produs complet anti nosema .

   

   

  Vezi mai mult
  30,00 RON

 • Api-Vit Proteic - Hrana proteica cu polen sterilizat - bloc 10Kg

  Pret : 70 lei/bloc 10 kg 

  API-VIT PROTEIC  din zahar invertit este o hrana proteica pentru albine obtinuta cu tehnologie europeana de ultima generatie folosind utilaje din inox alimentar.
  Cu un nivel de min 10% al proteinei de cea mai buna calitate provenita din polen sterilizat electro magnetic se inlatura orice suspiciune de contaminare cu boli transmisibile familiilor de albine.

  Produsul se prezintă sub formă de pastă semisolidă , avnd urmatoarea compoziție : zahar din sfecla, polen sterilizat electro magnetic  vit. B1, B6,B12, H ( biotina) , vit C , vit PP , pantotenat de calciu., clorura de sodiu, carbonat de cobalt ,  fosfat disodic ( disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic,  extracte vegetale cu proprietati anti nosema  ( pelin, coada soricelului, busuioc , cicoare , cimbru ), catina si macese uscate si macinate  pentru aportul natural  de vit C,  apa purificata.

  Datorita compozitiei si a modului de ambalare API-VIT PROTEIC din zahar invertit se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului.

  Administrare: ajutativa de un cutit si un vas de apa calda . Pasta se taie si se intinde foarte usor .

  Dupa portionare se introduce cantitatea dorita intr-un ambalaj de plastic sau hartie cerata . La final crestati usor ambalajul si asezatil deasupra ramelor, in dreptul ghemului de albine.

  Vezi mai mult

  Pret normal: 75,00 RON

  Special Price 70,00 RON

 • Api-Vit Proteic - Hrană proteică cu polen sterilizat

  Recomandări şi administrare: 

  - Toamna pentru formarea corpului gras al albinei;

  - La sfârşitul perioadei de iernare (in mod special) atunci când familiile de albine au nevoie maximă de API-VIT Proteic pentru proteina pe care acesta o conţine.

  Aceasta proteină duce la sporirirea suprafeţei de puiet necesar înlocuirii generaţiilor de albine având ca efect scontat:

  - familii de albine mai sănătoase si mai productive;

  - reducerea infestării cu nosema;

  - formarea de roiuri timpurii si productii sporite de miere.

  Vitaminele, mineralele, extractele vegetale si profilul complet al aminoacizilor prezenţi fac produsul API-VIT Proteic din zahăr invertit să fie hrana perfectă si completă pentru nevoile nutriţionale ale familiilor de albine in perioade critice dezvoltării acestora.

  Compoziţie: zahăr din sfeclă,polen sterilizat electro magnetic, vit. B1, B6, B12, H (biotina), vit C, vit PP, pantotenat de calciu, clorură de sodiu, carbonat de cobalt, fosfat disodic (disodium hydrogen phosphate), acid citric, acid ascorbic, extracte vegetale cu proprietăti anti nosema (pelin, coada soricelului, busuioc, cicoare, cimbru), catină si maceşe uscate si măcinate  pentru aportul natural  de vit C,  apă purificată.

  Vezi mai mult

  Pret normal: 8,00 RON

  Special Price 7,50 RON

 • Api-Vit Sirop multiplant extract 20 kg

  Combinatia extractelor din plante impreuna cu biostimulatorul din zahar au efect hranitor precum si stoparea nosemei apis la albine. Deasemenea folosirea API-VIT SIROP MULTI PLANT EXTRACT imbunatateste performantele familiilor de albine fiind un foarte bun adjuvant in lupta cu parazitul varroa .

  PREPARARE SI ADMINISTRARE :

  Introduceti continutul plicurilor in galeata cu sirop si amestecati energic pana la omgenizarea completa . Se recomanda administrarea imediata .

  Vezi mai mult

  Pret normal: 120,00 RON

  Special Price 100,00 RON

 • Api-Vit Supliment cu timol - bloc 10 Kg

  VARORII DE TIMOL INHIBA DEZVOLTAREA PARAZITULUI VARROA 

  Datorita compozitiei si a modului de ambalare hrana energetica Api-vit  Supliment cu timol se mentine ca pasta fina si semisolida timp indelungat chiar si dupa indepartarea ambalajului. Vitaminele prezente in produsul Api-vit  Supliment  cu timol sunt factori importanti de crestere, participand la metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor, avand importanta in sinteza hemolimfei, hranirea sistemului nervos, ovogeneza (stimuleaza ponta matcilor). Extractele vegetale folosite au ca scop stoparea si reducerea efectelor devastatoare ale nosemei asupra familiilor de albine, facand din produsul Api-vit  Supliment  cu timol un excelent aliat in lupta cu acest para

  Administrare: ajutativa de un cutit si un vas de apa calda . Pasta se taie si se intinde foarte usor. 

  Vezi mai mult

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 55,00 RON

Articole 1 pina la 10 din 12 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2