Producator hrana semisolida si lichida, biostimulatori si suplimente hidrosolubile de uz apicol. Distribuitor direct de echipamente si utilaje pentru apicultura.

 

Apicris.ro

Apicris

APICRIS NATURA distribuie in regim de achizitie directa de la producator echipamente, accesorii, utilaje apicole, inventar apicol si faguri artificiali.

SC APICRIS NATURA SRL este o companie privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2010, avand ca domeniu principal de activitate producerea si comercializarea de:

- hrana pentru albine

- biostimulatori si suplimente hidrosolubile de uz apicol

- material biologic - matci fecundate

- miere (diferite sorturi), polen, pastura, propolis, laptisor de matca, apilarnil

SC APICRIS NATURA SRL distribuie in regim de achizitie directa de la producator echipamente, accesorii, utilaje apicole, inventar apicol si faguri artificiali.

APICRIS NATURA a inceput din dorinta de a veni in sprijinul apicultorilor oferidu-le o gama cat mai variata de echipamente apicole si in anul 2011 am adevenit importatori directi de echipamente, accesorii, utilaje apicole, inventor apicol, faguri artificiali avand exclusivitate cu firme din Turcia, Grecia precum si distributie directa cu firme din Franta, Italia, Serbia, Bulgaria, Romania.

Apicris
 
2013

Am inceput cu API-VIT SUPLIMENTsi API-VIT PROTEIC.

 
 
2014

In 2014 am marit familia API-VIT adaugand 4 produse: API-VIT EXTRA, API-VIT SIROP, API-VIT STARTsi API-VIT COMPLEX, ultimele doua facand parte din categoria biostimulatorilor si suplimentelor nutritionale hidrosolubile de uz apicol.

 
 
2015

In 2015 am imbogatit portofoliul de produse cu API-VIT NOSEM, adjuvant in boli infectioase si parazitare, in special nosemose.

 
 
2016

2016 este anul API-VIT IMMUNITY, un produs special conceput pentru a intari imunitatea familiilor de albine, pentru cresterea productiei si a calitatii produselor apicole.

 

 

 
2017

in 2017 am adaugat API-VIT SUPLIMENT CU THYMOL, o hrana energetica cu reale proprietati anti varroa , un produs ce contine thymol , vitamine , minerale si extracte din plante .

Deasemenea comercializam matci fecundate rasa "APIS MELIFERA CARPATICA" din podisul Moldovei. Materialul biologic provine din stupina proprie autorizata O.A.R.Z. Oferim toate documentele necesare decontarii prin P.N.A.

Mierea (salcam, tei, poliflora, rapita, mana, menta, zmeura ), derivatele apicole, echipamentele si utilajele, hrana si biostimulatorii apicoli API-VIT, toate pot fi gasite in locatiile proprii din IASICONSTANTABACAUprecum si in magazinele colaboratorilor nostrii din toata tara.

 • Apicris
   
  Hala productie Apivit

  Iasi

   

  Str. Anton Sesan, nr.56

 • Portfolio Category Image
   
  Apicris

  Bacau

   

  B-ul Unirii, nr. 30

 • Portfolio Category Image
   
  Apicris

  Constanta

   

  Str. I.C. Bratianu, nr. 7

 

VEZI PRODUSELE API-VIT

Biostimulatori Suplimente Apicultura Hrana semisolida si lichita apicultura

Promitem sa nu ne oprim aici si din dragoste pentru albine, de la apicultor la apicultor, sustinem apicultura romaneasca si recomandam gama API-VIT ca fiind solutia corecta si completa pentru familiile dv. de albine.